torek, 26. februar 2013

Odpiranje twitter računa

Bi radi odprli twitter račun pa ne veste kako?

Odpiranje twitter računa je enostavno in od vas zahteva le nekaj sekund časa. Twitter je takoj ya facebookom najbolj priljubljeno omrežje na svetu in ima aktivnih več kot 300m dnevnih uporabnikov. Bežati od takšne reklame je pravzaprav smešno za resna podjetja.



V tujini je zelo redek pojav da podjetje nima twitter računa, pri nas pa je nažalost zaradi računalniške nepismenosti prebivalstva to povsem običajno, saj večina podjetij dobesedno še živi v času komunizma in socializma in uporablja stare metode trženja, ki pa nažalost niso več učinkovite, potem pa krivijo gospodarsko krizo zaradi lastne nesposobnosti trženja. Gospodarsko krizo so ustvarila prav podjetja s slabim poslovanjem in še slabšim poslovanjem jo še bolj poglabljajo.

Če se vrnemo na temo odpiranja twitter računa postopek je zelo enostaven:

Najprej morate iti na uradno stran twitterja: www.twitter.com








Preusmerjeni boste na registracijo, kjer morate vpisati vse potrebne podatke:


Kot kaže slika zgoraj pod Full name vpišete vaše ime in priimek, medtek ko je username ime vašega podjetja, to ime bo prikazano vašim strankam, verjetno ne želite da se vaš službeni profil imenuje Mojca? Po opravljeni registraciji se prijavite z izbranimi podatki ter uredite svoj twitter profil.