torek, 26. februar 2013

Google adwords oglaševanje

Kaj je Google adwords in kako lahko pomaga vašemu podjetju k boljši prodaji?

Google adwords oglaševanje je bližnjica za visoko uvrstitev v Googlu na prvi list in sicer tako, da plačujete le realizirane klike na vašo spletno stran obiskovalcev na Googlu.

Ta oblika trženja ni ravno poceni, saj v povprečju morate za klik odšteti 40-50 centov za konkurenčne, kar sploh ni tako malo. Če pa storitev naročite pri določenem podjetju, ki se s tem ukvarja, potem morate še njihove ure plačati in bo znesek plačila astronomski.

Zakaj bi plačevali nekomu nekaj kar lahko naredite sami enostavno?
Za vzpostavitev google adwords-a potrebujete le aktiven google račun ali gmail, kreditno kartico, da boste varno lahko plačevali znesek zakupa ključnih besed.

V tem artiklu bomo na kratko predstavili opis odpiranja računa:

1. Pojdite na spletno stran https://adwords.google.com, če imate aktiven google račun ali gmail se prijavite na spletno stran z obstoječim računom.

2. Ko boste imeli vzpostavljen račun kliknete na "ADVERTISING PROGRAMS", kjer vstavite številko vaše kreditne kartice za dostavljanje računov.

3. Imate možnost tudi sami dizajnirati svojo oglasno pasico, ki se bo prikazovala, če se odločite da sami oblikujete oglas pripravite nekaj atraktivnegam kar bo privleklo ljudi, da vas kliknejo.

4. Na začetku vedno pričnite z minimalnim proračunom, dokler se ne načite pravilno uporabljati adword računa, nikar ne hitite z vložki, saj te lahko kadarkoli zvišate.

5.Na internetu imate na voljo številne knjige in treninge ki pišejo o reklamiranju na google adwordu, vzamite si čas in si jih preberite, da bo vaša reklama čimbolj uspešna.

Spodaj imate video navodila, ki vam bodo pomagala lažje kreirati adword račun: