torek, 26. februar 2013

Izdelava brezplačne spletne strani

Ker smo tudi sami bili enkrat podjetje v razvoju se zavedamo, da izdelava spletne strani, predstavlja velik finančni zalogaj za večino podjetij, ki so komaj pričela s poslovanjem, saj so cene izdelave spletne strani v Sloveniji precej visoke in veliko začetnikov si izdelave spletne strani ne more privoščiti. Napaka slovenskih web dizajn podjetij je tudi v dejstvu da ne ločijo majhnih ponudnikov od velikih in je cena izdelave strani za majhnega s.p-jevca, ki je komaj pričel delati skorajda identična ceni d.d. podjetja z nekaj sto tisoč evrov čistega dobička, vse to z namenom hitrega zaslužka, kajti za njih ste vi le vreča denarja in ne poslovni partner.

V Sloveniji se je pojavilo z razvojem Open Source CMS spletnih strani veliko novih web dizajn podjetij in sicer zato, ker je izdelava spletne strani v open source CMS sistemu enostavna in na takšen način lahko 7 letni otrok naredi spletno stran v 5 minutah, Za to ne potrebuje izobrazbe, ne potrebuje izkušnje, le malo truda in logike, podjetja namesto programerjev zapošljujejo študente, kot poceni delovno silo, da bi njihov zaslužek bil večji. Naredijo pa tisto kar lahko tudi sami storite.

Spletno stran lahko odprete popolnoma brezplačno le v nekaj minutah, na voljo imate na tisoče spletnih strani in predlog, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam.

Izdelava brezplačne spletne strani je boljša rešitev, kot nakup open source spletne strani, saj web dizajnerji ne naredijo nič drugega, kot to kar vam bomo spodaj predstavili.

Brezplačno spletno stran lahko odprete na več različnih načinov in sicer tako, da sami ustvarjate iygled spletne strani ali pa izberete kakšnega iymed obstoječih.

Ena izmed popularnih spletnih strani je zagotovo:

http://www.webs.com/


Navodila imate spodaj:



http://www.jimdo.com/


Navodila imate spodaj:



http://www.ucoz.com/


Navodila imate spodaj:



Znane aplikacije za izdelavo strani do tudi:

(Kako se delajo strani v aplikacijah najdete navodila na youtube, ki so narejena za laike in lahko sami naredite stran v 5 minutah)

www.imcreator.com
www.weebly.com
www.wix.com
https://www.yola.com
www.webstarts.com