torek, 26. februar 2013

Brezplačno gostovanje spletne strani

Imate morda neprofitno spletno stran lastno predstavitev ali blog, ki vam ne prinaša zaslužka, morate pa plačevati gostovanje, ki je v Sloveniji kar precej drago. Prišli ste na pravo mesto saj vam bomo tukaj dali nasvete, kje lahko odprete račun za brezplačno gostovanje strani.

Na internetu je veliko ponudnikov brezplačnih gostovanj, ki se preživljajo z donacijami ali reklamami in v zameno ponujajo brezplačen hosting.

Če imate recimo tako zahtevno, kot tudi nezahtevno spletno stran, lahko izkoristite možnosti brezplačne postavitve strani in prihranite letno vsaj 70 Evrov, kar ni malo denarja. Vsi ponudniki vam ponujajo, tudi možnost, da odprete brezplačno domeno.

To je idealna rešitev za bloggerje, neprofitna društva, manjše apartmaje in sobodajalce, manjše podjetnike in tiste, ki so komaj pričeli s poslovanjem, ko je vsak evro pomemben.

Strežniki spodaj navedenih ponudnikov so po naših izkušnjah celo hitrejši od strežnikov večine slovenskih ponudnikov, ki vam računajo precej drago gostovanje, predvsem pa so brezplačni.

Vsi ponduniki brezplačnega gostovanja vam ponujajo tudi MSQL podporo, ter open source rešitve kot so wordpress, joomla, forumi... Na vseh strežnikih delujejo tako php, kot tudi html spletne strani in so primerne za približno 80% vseh slovenskih podjetij.

Najbolj znane spletne strani, kjer lahko popolnoma brezplačno gostujete so:



Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads

www.000webhost.com/

000webhost.com ($0.00 webhost), is an industry leader in providing top class free web hosting services without advertising! There are no hidden costs, ...


Free Web Hosting Area - PHP 5.4, MySQL 5.5, FTP, Autoinstaller

www.freewebhostingarea.c...

Free Web Hosting Area provides unmetered traffic and free web space for domain or subdomain with php, mail, mysql, ftp support, no ads.


Free Web Hosting - Free PHP Hosting, MYSQL, FTP, Ad-Free and ...

www.zymic.com/free-web-...

We pride ourselves in being one of the most reliable and feature packed free web hosting services on the net. Our free hosting features include PHP /MySQL, ... 

www.awardspace.com/

AwardSpace is a free web hosting provider with NO ADS, paid web hosting, VPS hosting, reseller hosting, domain name registration and SSL certificates. 


Free Webspace and Free Web Hosting Services

www.free-webhosts.com/

directory to compare free webhosting service providers with reviews and searchable database of over 200 free web space hosts to find free hosting of websites .