torek, 26. februar 2013

Facebook Like gumb na strani?

Bi radi dodali Facebook like ikono na vašo spletno stran, blog ali forum? Postopek dodajanja gumbov na spletno stran je zelo preprost.  Facebook like gumbi povečajo vašo popularnost na internetu in sicer na dveh področjih. Ko vas morebitni obiskovalec lajka vašo stran vidi tudi vseh nekaj sto prijateljev na facebook-u, kar je za vas GRATIS odlična reklama.

Druga in najbolj pomembna zadeva je da vaši domeni se z omembami na spletu zviša popularanost, kar pomeni in s tem pridobite večje zaupanje iskalnikov, ki razvrščajo spletne strani, tudi glede na popularnost v socialnih medijih.

Logika razmišljanja iskalnikov je podobna človeški logiki in sicer "KOLIKOR SE O VAS GOVORI, TOLIKO STE POMEMBNI", tako nekako je tudi v realnem življenju.

Če vaše strani nihče ne omenja ste nepomembni in vaš ugled je zelo nizek, posledično je tudi vaša predstavitev slabo uvrščena, ker ste nepomembni.

Kako dodati Facebook like button na stran?

1.Obiščete spletno stran www.addthis.com kjer kreirate svoj uporabniški račun.
2.Po opravljeni registraciji se prijavite v sistem
3. Izberete ustrezen izgled vaše socialne vrstice za lajkanje
4. Dobite kodo ki jo skopirate in prilepite v HTML ali PHP datoteko na straneh, kjer želite, da se ta vmesnik nahaja na vaši spletni strani.
5. Delo je opravljeno tako, da je vaša koda že aktivna.