četrtek, 25. april 2013

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani se prične s poslovno idejo o predstavitvi ali reklami na spletu. Namen reklame je da bi bili vidni, zato je izdelavo potrebno prilagoditi tako, da bo vaša stran učinkovita. Te storitve vam ne morejo ponuditi vsa web dizajn podjetja, kajti klasični programerji nimajo marketinškega znanja. Nasploh v Sloveniji je izbira zelo majhna in kakovostne ponudnike, lahko preštejete v 2 sekundah.

Izdelava strani mora biti skrbno načrtovana in zastavljena z kvalitetno analizo, oblikovanjem, načrtom postavitve spletne strani in na koncu programiranjem. Za vse te storitve potrebujete več različnih strokovnjakov. Tak strokovnjak, ki bi vse storitve kakovostno obvladal se v Sloveniji še ni rodil.

Pred izdelavo se natančno pozanimajte kaj je potrebno vedeti za kakovostno reklamo, informacij imate na spletu veliko, za to je potrebno le znanje angleškega jezika, kajti v slovenščini kakovostne informacije ne boste dobili, saj večina ponudnikov še sami ne vedo, kaj pomeni kakovostna izdelava strani.